Εφαρμογές

 • Θέρμανση
 • Ψύξη (δροσισμός)

Εργοστάσια / Brands

HEIZTECH Systemfloor

Χρήσιμα Αρχεία

Σύστημα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης – Ψύξης (δροσισμού)
HEIZTECH Systemfloor

Είναι ένα απλό σύστημα από ειδικά διαμορφωμένες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές πλάκες που τοποθετούνται κάτω από το δάπεδο της επιλογής σας (ξύλο, πλακάκια, μάρμαρο κ.λπ.), και σε όλη τους την επιφάνεια στηρίζεται συνεχόμενος σωλήνας ακτινοδικτυωμένου πολυαιθυλενίου στον οποίο διατρέχει θερμό ή δροσερό νερό. Με αυτόν τον τρόπο, το νερό διατρέχει αρμονικά όλο το πάτωμα, χαρίζοντάς σας ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας στους χώρους, και ως εκ τούτου πιο υγιεινό και άνετο περιβάλλον. Η αποδοτικότητα του συστήματος είναι εξαιρετική, λόγω των μεγάλων επιφανειών των δαπέδων και του τρόπου μετάδοσης ή απαγωγής της θερμότητας.

Το Ενδοδαπέδιο Σύστημα Θέρμανσης HEIZTECH Systemfloor της NOVART απαρτίζεται από κορυφαία υλικά ευρωπαϊκών οίκων που συνθέτουν ένα συνολικό σύστημα άριστης ποιότητας και απόδοσης, σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές. Το σύστημα περιλαμβάνει κάθε πιθανό εξάρτημα και λεπτομέρεια εγκατάστασης, γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται απολύτως πλήρες.

Πλεονεκτήματα Ενδοδαπέδιων Συστημάτων

 • Αίσθηση θαλπωρής

 • Συνθήκες υγιεινής ζωής

 • Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας

 • Μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη συντήρηση του κτιρίου

Υποσυστήματα Συστήματος Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης – Ψύξης (δροσισμού) HEIZTECH Systemfloor

Πολυστρωματικός Σωλήνας (5 στρωμάτων) PEXc-EVOH-PEXc HEIZTECH Pentagol

Σωλήνας από ακτινοδικτυωμένο πολυαιθυλένιο με φράγμα οξυγόνου και ηχομονωτικές ιδιότητες. Το φράγμα οξυγόνου βρίσκεται στο μέσο του σωλήνα με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύει από μηχανικές κακώσεις ή καταστροφή κατά την τοποθέτηση.

Ο σωλήνας έχει πολύ υψηλή ανθεκτικότητα σε συνδυασμό υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης, εξαιρετικά λεία επιφάνεια με μικρή πτώση πίεσης και μικρή ακτίνα καμπυλότητας.

Διαθέτει πιστοποιήσεις κατά DIN16892/3, DIN53479, DIN4726, ISO17455, DIN52612.

Μονωτικές Πλάκες HEIZTECH EPS100

Από υψηλής ποιότητας πολυστερίνη επενδεδυμένη στην άνω επιφάνεια με λεπτό φιλμ πολυαιθυλενίου με διαγράμμιση αποστάσεων. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση (λ=0,035W/mK), λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του EPS σε αέρα (98%). Είναι ανθεκτικό στην υγρασία και αποτρέπει τη δημιουργία εσωτερικής υγρασίας και μούχλας καθώς “αναπνέει”.

Διαθέτει πιστοποιήσεις κατά EN13163.

Περιμετρική Μονωτική Ταινία HEIZTECH

Από αφρώδες πολυαιθυλένιο (PE). Η ταινία είναι διαμορφωμένη σε δύο τμήματα, τα οποία της δίνουν την ικανότητα να στερεώνεται σταθερά στην άκρη της μονωτικής πλάκας, εμποδίζοντας έτσι την εισροή υγρασίας στο υλικό κατά την φάση διάστρωσης του θερμομπετόν. Η περιμετρική ταινία αποτρέπει τη δημιουργία θερμογέφυρας, μεταξύ του θερμομπετόν και της τοιχοποιίας και ταυτόχρονα απορροφά τη γραμμική διαστολή του θερμαινόμενου δαπέδου.

Συλλέκτες Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης HEIZTECH

Κατασκευασμένοι από ορείχαλκο ή πολυπροπυλένιο διπλών τοιχωμάτων (θερμομονωτικών αεροθαλάμων), ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία συμπυκνωμάτων στο δροσισμό. Οι συλλέκτες προσαγωγής (κόκκινου χρώματος) του νερού στα θερμοκυκλώματα διαθέτουν παροχόμετρα με ρυθμιστικά ροής, ενώ οι συλλέκτες επιστροφής (μπλε χρώματος) διαθέτουν διακόπτες για έλεγχο της επιστροφής του νερού για τη ρύθμιση των θερμοκρασιών στους χώρους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης θερμοστατικών βαλβίδων για αυτονομία ανά κύκλωμα.

Ελαστικοί Αρμοί HEIZTECH

Κατασκευασμένοι από σταθερό αφρώδες πολυαιθυλένιο, διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία στη βάση για ευκολότερη τοποθέτηση και καλύτερο αποτέλεσμα στην παραλαβή των διαστολών του θερμομπετόν.

Καμπύλες Όδευσης 90°

Για την προστασία του σωλήνα κατά την είσοδο στο θερμομπετόν και την παραλαβή των διαστολών χωρίς μηχανική καταπόνηση.

Ρευστοποιητής και Ίνες

Από πολυπροπυλένιο ή μεταλλικές για τον οπλισμό του θερμομπετόν.

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα
τα νέα της NOVART άμεσα!

  Αποδέχομαι τη χρήση των προσωπικών στοιχείων μου από την Εταιρεία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού υλικού.

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ