Λεπτά Fan Coil INNOVA AirLeaf Slim DC Inverter

Το πιο λεπτό Fan Coil είναι εδώ!

Τα Fan coil είναι τερματικές μονάδες νερού που ενσωματώνουν σε ένα προϊόν τις καλύτερες λύσεις για θέρμανση τον χειμώνα, ψύξη το καλοκαίρι και αφύγρανση. Σε αντίθεση με τα συμβατικά Fan coil, μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε περιβάλλον, οικιακό και εργασιακό, χάρη στον πολύ κομψό σχεδιασμό τους και τις ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις τους (βάθος μόνο 13 εκ.)

Διατίθενται 5 κατηγορίες προϊόντων:

 • SL (εμφανή δαπέδου/οροφής)
 • SLS (εμφανή δαπέδου χαμηλού ύψους)
 • RS (εμφανή δαπέδου με θερμαινόμενο πρόσθιο πάνελ)
 • SLI (κρυφού τύπου δαπέδου/οροφής)
 • RSI (κρυφού τύπου με θερμαινόμενο πρόσθιο πάνελ)

Οι τερματικοί μετατροπείς AirLeaf DC Inverter είναι η καλύτερη λύση «όλα σε ένα» για θέρμανση, ψύξη και αφύγρανση. Επιτρέπουν εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς μπορούν να συνδεθούν με αντλίες θερμότητας, λέβητες συμπύκνωσης και συστήματα με ενσωματωμένους ηλιακούς συλλέκτες. Θερμαίνουν και κρυώνουν πολύ γρήγορα και μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, διατηρείται αθόρυβα και με ακρίβεια.

Slim Διαστάσεις
Βάθος 12,9cm

Αθόρυβη
Λειτουργία

100%
Ιταλικό Προϊόν

Οικολογικό
DC Inverter

Εύκολος
Χειρισμός

Fan Coil INNOVA AirLeaf Slim DC Inverter Εμφανούς Τύπου

INNOVA AIRLEAF SL – Fan Coil Εμφανούς Τύπου, Δαπέδου/Οροφής

Το μικρό βάθος των 13 εκατοστών επιτυγχάνεται χάρη στον καινοτομικό σχεδιασμό. Ο ανεμιστήρας είναι εφαπτόμενος με ασύμμετρες λεπίδες και ο εναλλάκτης θερμότητας έχει εκτεταμένη μπροστινή επιφάνεια, επιτρέποντας την επίτευξη υψηλών ροών αέρα με χαμηλή απώλεια πίεσης και επίπεδα θορύβου. Η εξαιρετική αποτελεσματικότητα του αερισμού αποδεικνύει ότι ο κινητήρας χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερη ενέργεια (χαμηλή ισχύ). Η ταχύτητα του ανεμιστήρα διαμορφώνεται συνεχώς από τον ρυθμιστή θερμοκρασίας με αναλογική λογική, με αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

INNOVA AIRLEAF SLS – Fan Coil Εμφανούς Τύπου, Δαπέδου με χαμηλό ύψος

Κομψό και λεπτό, το μοντέλο SLS είναι ακόμη πιο χαμηλό σε ύψος (μόνο 37,9 εκατοστά), έτσι ώστε να ταιριάζει σε χώρους όπου δεν μπορούν να τοποθετηθούν άλλου τύπου Fancoil, όπως γραφεία με ψηλά παράθυρα, διάδρομοι, ή χώροι όπου η παρουσία πρέπει να είναι διακριτική, όπως γκαλερί.

INNOVA AIRLEAF RS – Fan Coil Εμφανούς Τύπου, Δαπέδου με θερμαινόμενο εμπρόσθιο πάνελ

Το AirLeaf RS, με τις ίδιες διαστάσεις και τον ίδιο σχεδιασμό με τα μοντέλα SL, συνδυάζει τη θέρμανση με συναγωγή με τη θέρμανση με ακτινοβολία. Όταν η θερμοκρασία φτάσει στο επιθυμητό όριο, η λειτουργία του κύριου ανεμιστήρα αναστέλλεται και ενεργοποιείται ο δευτερεύων μικροανεμιστήρας, ο οποίος μεταφέρει την ενέργεια από το στοιχείο στο εμπρόσθιο πάνελ, διατηρώντας τη θερμοκρασία του χώρου σταθερή, αθόρυβα και με ακρίβεια.

Fan Coil INNOVA AirLeaf Slim DC Inverter Κρυφού Τύπου

INNOVA AIRLEAF SLI – Fan Coil Κρυφού Τύπου, Δαπέδου/Οροφής

Χάρη στο μειωμένο πάχος του, το μοντέλο αυτό μπορεί να χωρέσει εύκολα σε οποιουδήποτε τύπου κρυφό τοίχο ή ψευδοροφή. Είναι κατάλληλο για υπνοδωμάτια εξαιτίας της εντελώς αθόρυβης λειτουργίας του.

Η ευρεία γκάμα των εξαρτημάτων, τόσο για την τοποθέτηση (προσαρμοσμένα κανάλια, καλύμματα, αεραγωγοί) όσο και για τον ελέγχο λειτουργίας (απομακρυσμένοι θερμοστάτες τοίχου, κάρτες απομακρυσμένης διαχείρισης BMS) επιτρέπουν την εγκατάστασή των Fan Coil σε κάθε είδους εφαρμογή και χώρο.

INNOVA AIRLEAF RSI – Fan Coil Κρυφού Τύπου με θερμαινόμενο εμπρόσθιο πάνελ

Η καινοτομική λύση του θερμαινόμενου εμπρόσθιου πάνελ μπορεί να εφαρμοστεί και στα μοντέλα κρυφού τύπου. Η θερμότητα μεταφέρεται εύκολα από το εμπρόσθιο πάνελ, καλύπτοντας το ενσωματωμένο πλαίσιο.

Fan Coil INNOVA Filomuro DC Inverter Τοίχου

INNOVA Filomuro – Fan Coil επιτοίχιας τοποθέτησης με μόλις 12,8cm βάθος

Πολλές φορές οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί αποφεύγουν τα επιδαπέδια σώματα, καθώς θέλουν να αξιοποιήσουν τους τοίχους για επίπλωση και διακόσμηση. Τώρα, με το Fan Coil Filomuro έχουν αυτή τη δυνατότητα, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε ψηλά σημεία στον τοίχο και να προσφέρει άνετη θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Είναι το πιο λεπτό στην κατηγορία του (μόνο 12,8 εκατοστά βάθος) και το κομψό design του προσφέρει ευελιξία στην τοποθέτηση.

Με τεχνολογία DC Inverter για την τέλεια ρύθμιση της θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας και στιβαρή κατασκευή που διασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία, έλλειψη κραδασμών και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Συνοδεύεται από χειριστήριο αφής και ασύρματο χειριστήριο και υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με άλλα οικιακά συστήματα, όπως το δίκτυο WiFi, Ethernet και Modbus RTU.

Fan Coil INNOVA Filoterra DC Inverter Ενδοδαπέδια

INNOVA Filoterra – Fan Coil ενδοδαπέδιας τοποθέτησης. Η “αεροκουρτίνα” που αντιμετωπίζει τα θερμά ή ψυχρά ρεύματα!

Σε κτίρια με μεγάλες ανοιγοκλειόμενες επιφάνειες, όπως μεγάλες συρόμενες πόρτες, είναι σημαντικό να αντισταθμιστούν τα θερμά ή ψυχρά ρεύματα που προκαλούνται ανάλογα με την εποχή. Οι συνηθισμένες λύσεις, όπως οι αεροσυμπιεστές (κλασικές αεροκουρτίνες), συχνά δεν είναι συμβατές με την αισθητική του χώρου και ταυτόχρονα είναι σχετικά ανεπαρκείς.

Τα Fan Coil INNOVA Filoterra εγκαθίστανται εντός του δαπέδου και παράγουν μια πραγματική κουρτίνα αέρα, η οποία εκμηδενίζει πλήρως την ανεπιθύμητη εισροή ψυχρού ή θερμού αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον.

Η λειτουργία DC Inverter διασφαλίζει την αθόρυβη λειτουργία και την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Εφαρμογές

 • Θέρμανση
 • Ψύξη / Κλιματισμός

Εργοστάσια / Brands

INNOVA ENERGIE

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα
τα νέα της NOVART άμεσα!

  Αποδέχομαι τη χρήση των προσωπικών στοιχείων μου από την Εταιρεία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού υλικού.

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ