Υπηρεσίες NOVART

Η NOVART παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο πελάτη και εγκατάστασης, παρέχοντας τεχνική, συμβουλευτική και εμπορική υποστήριξη σε όλα τα στάδια ενός έργου, από την κατάθεση της προσφοράς μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Μελέτη & Σύνταξη Ολοκληρωμένης Προσφοράς

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας σε κάθε βήμα καθ’ όλη τη διάρκεια σύνταξης μιας προσφοράς. Από τη μελέτη κατόψεων μέχρι την επίσκεψη στο έργο, είμαστε πάντα δίπλα σας παρακολουθώντας διακριτικά, ώστε να μην επεμβαίνουμε ανάμεσα σε εσάς και τον πελάτη σας. Οι μηχανικοί και οι εκθέσεις μας μπορούν να αποτελέσουν για εσάς σημαντικά εργαλεία πώλησης. Αξιολογούμε δωρεάν την υφιστάμενη εγκατάστασή σας και σας προτείνουμε πιθανές λύσεις ανάλογα με τις τωρινές και μελλοντικές σας ανάγκες.

Υποστήριξη στην Εγκατάσταση

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε φάση του έργου σας, πάντα διακριτικά χωρίς να αναφέρουμε τη NOVART αν δεν το επιθυμείτε. Για κάθε ιδιαίτερη εγκατάσταση, από ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας ή στερεών καυσίμων, οι μηχανικοί μας είναι άριστα καταρτισμένοι ώστε να συμβάλλουν σε κάθε φάση. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και υλοποίηση της εγκατάστασης ή συνεργαζόμαστε συμβουλευτικά, χωρίς χρέωση, με τον εγκαταστάτη της επιλογής σας. Είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί. Καλύπτουμε τις εγγυήσεις των εργοστασίων χωρίς να σας παραπέμπουμε στην εκάστοτε αντιπροσωπεία.

Εκπαίδευση

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας παρουσιάσουμε οποιοδήποτε σύστημα με κάθε λεπτομέρεια. Διαθέτουμε ειδικούς χώρους εκπαίδευσης όπου μπορείτε να δείτε κάθε σύστημα που προωθεί η εταιρεία μας. Ειδικά στη Θήβα, οι αντλίες θερμότητας, η ενδοδαπέδια και η ηλιοθερμία βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, για να τις δοκιμάσετε στην πράξη!

Άμεση Διαθεσιμότητα Υλικών

Διαθέτουμε 300 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απ’ όπου καθημερινά μπορείτε να προμηθευτείτε κάθε απαραίτητο είδος για τη δουλειά σας. Τα περισσότερα από αυτά λειτουργούν καθημερινά από τις 07:00, προκειμένου να ανταποκρίνονται στο απαιτητικό σας ωράριο. Στο ιδιόκτητο κέντρο Logistics, εμβαδού 5.500m2, στο Ύπατο Θήβας, διατηρούμε σε άμεση διαθεσιμότητα πάνω από 7.000 κωδικούς και επιπλέον 15.000 κωδικούς με διαθεσιμότητα εντός 15 ημερών και παράδοση σε όλη την Ελλάδα εντός 24 ωρών. Σας προμηθεύουμε με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και υλικά, πάντα εντός των συμφωνημένων χρόνων παράδοσης.

 • Επώνυμα & αξιόπιστα brands.
 • Άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.
 • Πληρότητα αποθέματος.
 • Υποστήριξη σε όλα τα στάδια.

  • Προμελέτη
  • Προκοστολόγηση
  • Μελέτη – Σχέδιο εφαρμογής
  • Υποστήριξη – ρυθμίσεις
 • Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.
 • Καταρτισμένοι μηχανικοί.

 • Εκπαίδευση – Σεμινάρια.

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα της NOVART άμεσα!

  Αποδέχομαι τη χρήση των προσωπικών στοιχείων μου από την Εταιρεία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού υλικού.

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ