Σχετικά με τη NOVART

Η NOVART δραστηριοποιείται από το 1977 στον χώρο των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων. Κατέχει ηγετική θέση και καινοτομεί στους τομείς των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας για κάθε είδους και μεγέθους εγκατάσταση. Η σταθερή προτίμηση πλήθους επαγγελματιών του χώρου, οι μακροχρόνιες συνεργασίες με κορυφαία εργοστάσια και η συμμετοχή σε σημαντικά έργα αποτελούν αναγνώριση της διαχρονικής προσήλωσης της NOVART σε υψηλής ποιότητας προϊόντα, συστήματα και υπηρεσίες.

Σύντομη Παρουσίαση

H εταιρεία NOVART, με δυναμική παρουσία στον ενεργειακό χώρο από το 1977, πρωτοπορεί και ηγείται δυναμικά στα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας και στους τομείς Ύδρευσης, Θέρμανσης, Φυσικού Αερίου και Κλιματισμού.

Οι άρτια καταρτισμένοι Μηχανολόγοι – Μηχανικοί της ΝOVART προτείνουν ποιοτικές και ολοκληρωμένες εναλλακτικές λύσεις στον επαγγελματία εγκαταστάτη αλλά και στον καταναλωτή, για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο (Κ.ΕΝ.Α.Κ) και τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Με ένα υπερσύγχρονο logistics center στο Ύπατο Θήβας, 5.500 τ.μ., ενεργειακής κλάσης Α’, με υπερσύγχρονα συστήματα WMS και ERP για τη διαχείριση των αποθεμάτων και τον σωστό προγραμματισμό των παραγγελιών, και με δίκτυο πιστοποιημένων εγκαταστατών σε όλη την Ελλάδα, η NOVART παρέχει πρωτοποριακά, αξιόπιστα προϊόντα που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες και καταναλωτές.

Διακινώντας συνολικά 20.000 κωδικούς, από τους οποίους οι 13.000 κωδικοί σε απόθεμα, έχουμε τη δυνατότητα να παραδίδουμε οποιαδήποτε παραγγελία, μέσα σε 24 ώρες, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με αίθουσες σεμιναρίων και πρότυπα λεβητοστάσια κατά Κ.ΕΝ.Α.Κ, η NOVART είναι συνεχώς δίπλα στον εγκαταστάτη για να τον ενημερώνει για τα νέα συστήματα, τις πρωτοποριακές μεθόδους εφαρμογής και όλα τα νέα προϊόντα που τον διευκολύνουν στις απαιτητικές εγκαταστάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Η οργανωτική, τεχνική και οικονομική υποδομή της NOVART και κυρίως τα εμπειρότατα και πάντα πρόθυμα στελέχη της σας προτείνουν τις καταλληλότερες λύσεις για τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα για τις μελέτες και έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο, τους χώρους του και το περιβάλλον, η NOVART αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας σε κάθε σας βήμα.

Η NOVART και το δίκτυο των καταστημάτων της είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2015 για την οργάνωση και την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουν.

ΖΗΣΕ
ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η φράση που αποτελεί “οδηγό” μας και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση καθ’ όλη την 44χρονη πορεία μας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η NOVART είναι οι άνθρωποί της.

Η NOVART πιστεύει και επενδύει στους ανθρώπους της. Διαθέτει καταξιωμένα στελέχη που συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και ενστερνίζονται από το Όραμα της εταιρείας και τους στόχους της.

Επενδύει στην επιμόρφωση των στελεχών της, ώστε να διατηρεί υψηλό επίπεδο γνώσης και κατάρτισης. Με δυνατότητα διαρκούς πρόσβασης σε κάθε πηγή πληροφόρησης, οι άνθρωποι της NOVART αξιοποιούν το ταλέντο και τις γνώσεις τους και αναλαμβάνουν τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να ολοκληρώνουν το κάθε έργο ποιοτικά και με ακρίβεια.

Τα συστατικά της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια, το ταλέντο, η σκληρή δουλειά, αλλά κυρίως ο σεβασμός και η εντιμότητα προς τον Συνεργάτη μας.
Οι πιστοί και ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι η πιο σημαντική παρακαταθήκη μας.

47

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ 1977

Από το 1977, πρωτοπορούμε και ηγούμαστε δυναμικά στα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας και στους τομείς Ύδρευσης, Θέρμανσης, Βιομάζας, Φυσικού Αερίου και Κλιματισμού.

300

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 300 εξειδικευμένα καταστήματα και διαθέτουμε μία καθιερωμένη παρουσία σε όλη την Ελλάδα.