Ιχθυοκαλλιέργειες

Ολοκληρωμένο σύστημα με πλαστικούς εύκαμπτους σωλήνας δικτυωμένου πολυαιθυλενίου PEX ειδικά σχεδιασμένους για εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιεργειών.

PEXGOL Aqua- Αναλυτική Παρουσίαση

Σύστημα PEXGOL Aqua για ιχθυοκαλλιέργειες

Ο πλαστικός εύκαμπτος σωλήνας δικτυωμένου πολυαιθυλενίου PEXGOL Aqua είναι ειδικά σχεδιασμένος για το διαβρωτικό περιβάλλον στις εγκαταστάσεις των ιχθυοκαλλιεργειών και έχει βασιστεί σε δεδομένα πολυετούς εμπειρίας.

Η λεία εσωτερική επιφάνεια του εν λόγω σωλήνα είναι αποτέλεσμα της εξελιγμένης τεχνολογίας δικτύωσης PEX-a, προσφέρει δε άριστες ρευστομηχανικές ιδιότητες, συνεχή ροή της τροφής, αποτρέπει φαινόμενα βουλώματος και άρα διακοπής της παραγωγής για επισκευή. Ως εκ τούτου, ο σωλήνας PEXGOL Aqua είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος όλης της εγκατάστασης, προσφέροντας οικονομικά αποτελεσματική και ενεργειακά βιώσιμη ανάπτυξη των ψαριών.

Ο PEXGOL Aqua είναι ανθεκτικός σε καταιγίδες, θύελλες και γενικά έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο σωλήνας PEXGOL Aqua διαθέτει «μνήμη» και μπορεί να επανέλθει στο αρχικό του σχήμα, ακόμα και μετά το πέρας μιας έντονης καταιγίδας που μπορεί να προκαλέσει στρεβλώσεις και κάμψεις κατά μήκος του σωλήνα.

Case Studies PEXGOL Aqua