Ο βρετανικός Όμιλος Stelrad Radiator Group, ο μεγαλύτερος παραγωγός panels στην Ευρώπη, με 9 εκατομμύρια panels ανά έτος, διαθέτει στην ελληνική αγορά, μέσω της Novart, τις σειρές Softline & Termolux. Δύο σειρές προϊόντων που διατίθενται σε όλη την Ευρώπη στην ίδια συσκευασία και σύμφωνα με τις ίδιες προδιαγραφές, καθιστώντας αυτές τις κατηγορίες panels αξεπέραστες ως προς την καινοτομία, την ποιότητα, την απόδοση και τις ανταγωνιστικές τιμές!

Ποιος είναι ο Όμιλος Stelrad Radiator Group;

Ο Όμιλος Stelrad Radiator Group μετρά πορεία μεγαλύτερη των 80 χρόνων στον τομέα της θέρμανσης. Ιδρύθηκε το 1936, κατασκευάζοντας θερμαντικά σώματα από χάλυβα σε εργοστάσιο στο Southall της Αγγλίας. Σήμερα, διαθέτει εγκαταστάσεις, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Δανία και την Τουρκία.

Είναι επίσημα αναγνωρισμένο ως το Νο 1 Brand της Ευρώπης, όχι μόνο λόγω μεγέθους –παράγει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια θερμαντικά σώματα για το Ηνωμένο Βασίλειο μόνο–, αλλά κυρίως λόγω καινοτομίας, ποιότητας και αισθητικής, οι οποίες αποτυπώνονται στη μεγάλη γκάμα συστημάτων θέρμανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει περισσότερες από 6.000 διαστάσεις θερμαντικών σωμάτων και ότι τα προϊόντα της εταιρείας συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 10,5%!

Με ένα υπερσύγχρονο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στο Βέλγιο, η Stelrad παρέχει καινοτόμα προϊόντα στην αγορά και επεκτείνει διαρκώς την ευρεία γκάμα της.

Είτε πρόκειται για τον σχεδιασμό ενός εντυπωσιακού και μοντέρνου θερμαντικού σώματος, είτε για τη βελτίωση της λειτουργίας ενός παραδοσιακού θερμαντικού σώματος η λέξη-κλειδί είναι η καινοτομία!

Πού κατασκευάζονται τα θερμαντικά σώματα του Ομίλου Stelrad;

Το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής του Ομίλου βρίσκεται στην Τουρκία και πρόκειται για τη Termoteknik. Είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής πάνελ σε όλο τον κόσμο, με παραγωγική δυνατότητα που ξεπερνά τα 4,5 εκατομμύρια τεμάχια ετησίως, τα οποία διατίθενται στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 και από το 1999 ανήκει στον Όμιλο Stelrad Radiator Group, αναλαμβάνοντας την κατασκευή θερμαντικών σωμάτων, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και διαδικασίες λειτουργίας που ορίζει ο Όμιλος. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι πολύ πρόσφατα η εταιρεία πραγματοποίησε επένδυση 120 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία σε κάθε περίπτωση αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από πάνελ κατασκευασμένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε ασυναγώνιστες τιμές!

Γιατί να επιλέξω θερμαντικό σώμα του Ομίλου Stelrad;

Η επιλογή του σωστού θερμαντικού σώματος είναι εξαιρετικά σημαντική ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν σπαταλιούνται χρήματα και ενέργεια. Προκειμένου να επιτευχθεί, πρέπει το εργοστάσιο παραγωγής να είναι γνωστό, ώστε να είναι εφικτός ο έλεγχος των προδιαγραφών, της πραγματικής απόδοσης και της εργοστασιακής εγγύησης. Αυτές τις προϋποθέσεις καλύπτουν πλήρως τα προϊόντα Softline & Termolux, κλασικά, ventil και διακοσμητικά.

Παράλληλα, η τεράστια γκάμα μοντέλων που διαθέτει ο Όμιλος –από συμβατικά έως εξειδικευμένα υψηλών απαιτήσεων– δύναται να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης απλών κατοικιών, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, εμπορικών κέντρων έως και ξενοδοχειακών μονάδων.

Θερμαντικά Σώματα Softline & Termolux με την εγγύηση της Novart

Η Novart ΑΕΒΕ, με ιστορία μεγαλύτερη των 40 ετών στον χώρο της ενέργειας, έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων του Ομίλου Stelrad Radiator Group στην Ελλάδα. Διανύοντας την 3η δεκαετία επιτυχημένης κοινής πορείας διακινεί τα ακόλουθα, πιστοποιημένα σε όλη την Ευρώπη, brands του Ομίλου:

Termolux Classic & Ventil: Κλασική ποιότητα