Συστήματα Ημικεντρικού Κλιματιστικού MIDEA – LG – FUJITSU – GREE

Τα συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού αποτελούν ιδανική λύση για μικρούς και μεσαίους επαγγελματικούς χώρους (μικρά ξενοδοχεία, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, κομμωτήρια, βιοτεχνίες, καφετέριες,ιατρεία κ.λπ.) καθώς και για οικιακές εγκαταστάσεις.

Ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με κλιματιστικά μηχανήματα τύπου Multi DC Inverter

 • Ευέλικτη εγκατάσταση
  Μια εξωτερική μονάδα μπορεί να συνδεθεί με έως και 5 εσωτερικές μονάδες. Κάθε εσωτερική μονάδα μπορεί να ελεγχθεί ξεχωριστά. Οι εσωτερικές μονάδες δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν ταυτόχρονα, γεγονός που επιτρέπει την επέκταση του συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.
 • Ειδικές εσωτερικές μονάδες Free Match
  Η σειρά Free Match είναι η ιδανική λύση για αποτελεσματικό κλιματισμό 2, 3, 4 ή 5 ζωνών με μία εξωτερική μονάδα. Σε ένα μόνο σύστημα είναι δυνατό να καλύψετε μια σειρά διαφορετικών εσωτερικών χώρων με διαφορετικές ανάγκες. Όλες οι εσωτερικές μονάδες μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά.

Ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με καναλάτα κλιματιστικά μηχανήματα DC Inverter

Στις ημικεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με καναλάτα μηχανήματα αποτελείται από εσωτερικές μονάδες οι οποίες διανέμουν τον αέρα στο χώρο στον χώρο μέσω καναλιών (αεραγωγών) και στομίων κλιματισμού.

Οι εσωτερικές μονάδες διακρίνονται σε:

 • Kρυφές οροφής
 • Δαπέδου
 • Εμφανή δαπέδου/οροφής

Η NOVART διαθέτει όλα τα συστήματα ημικεντρικού κλιματισμού των MIDEA, FUJITSU, LG και GREE.

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα
τα νέα της NOVART άμεσα!

  Αποδέχομαι τη χρήση των προσωπικών στοιχείων μου από την Εταιρεία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικού υλικού.

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ