14 Μαΐου: ημέρα ορόσημο για την επανεκκίνηση της λειτουργίας του τουρισμού. Ο τουριστικός κλάδος βάζει ξανά μπροστά τις μηχανές και ήδη οι ξενοδόχοι προετοιμάζονται για να υποδεχθούν τους τουρίστες, με πρώτη προτεραιότητα την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την ασφαλή διαμονή των επισκεπτών.

Οι συνθήκες ασφαλούς και υγιεινής παραμονής σε έναν χώρο, στον οποίο ενδέχεται να συγκεντρωθούν πολλά άτομα μαζί, όπως είναι το lobby ενός ξενοδοχείου, μπορούν να διασφαλιστούν με 100% επιτυχία με τη χρήση μηχανημάτων μηχανικού αερισμού που πετυχαίνουν παράλληλη ανάκτηση θερμότητας. παρεμβάσεων.

[fusion_tagline_box content_alignment=”left” link=”” button=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_type=”” button_border_radius=”” buttoncolor=”default” title=”” description=”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” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” backgroundcolor=”#eaeaea” shadow=”yes” shadowopacity=”0.30″ border=”1″ bordercolor=”” highlightposition=”left” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

Τα συστήματα μηχανικού αερισμού συμβάλλουν στην είσοδο φρέσκου και καθαρού αέρα και ταυτόχρονα στη μέγιστη ενεργειακή απόδοση μέσω της ανάκτησης θερμότητας του αποβαλλόμενου ακάθαρτου αέρα. Ο μηχανικός αερισμός με ανάκτηση θερμότητας (HRV) είναι ένα σύστημα ανανέωσης του αέρα μέσα σε ένα κλειστό περιβάλλον, όπως το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. H εγκατάσταση μηχανικού αερισμού εξασφαλίζει τη συνεχή, ομοιόμορφη και ισορροπημένη ανανέωση του αέρα μέσα στον χώρο και φροντίζει για την ουσιαστική μείωση των περιοχών που παρουσιάζουν υψηλή συγκέντρωση σωματιδίων.

Τι είναι ο μηχανικός αερισμός

Ο μηχανικός αερισμός με ανάκτηση θερμότητας (HRV) είναι ένα σύστημα ανανέωσης του αέρα μέσα σε ένα κλειστό περιβάλλον, όπως οι χώροι ενός ξενοδοχείου.

H εγκατάσταση μηχανικού αερισμού εξασφαλίζει τη συνεχή, ομοιόμορφη και ισορροπημένη ανανέωση του αέρα μέσα στον χώρο και φροντίζει για την ουσιαστική μείωση των περιοχών που παρουσιάζουν υψηλή συγκέντρωση σωματιδίων.

Ο μηχανικός αερισμός αντισταθμίζει τα μειονεκτήματα του φυσικού αερισμού μέσω ανοίγματος παραθύρων, ενώ αποστειρώνει παράλληλα τον αέρα του χώρου μέσω των ειδικών λαμπών UV-C ακτινιβολίας.

Έτσι επιτυγχάνεται η βέλτιστη ατμόσφαιρα στον χώρο, με μηδενικές απώλειες θέρμανσης ή ψύξης τον χειμώνα ή το καλοκαίρι αντίστοιχα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου θα εισέρχεται φρέσκος, καθαρός αέρας από το εξωτερικό περιβάλλον, ο οποίος θα φιλτράρεται και κατόπιν θα διαχέεται αποστειρωμένος στον χώρο, διατηρώντας παράλληλα την εσωτερική θερμοκρασία σταθερή.

Στη NOVART διαθέτουμε όλα τα συστήματα αερισμού για κάθε τύπου και μεγέθους εγκατάσταση. Ειδικά, για τον μηχανικό αερισμό / εξαερισμό για ξενοδοχεία ή για ενοικιαζόμενα δωμάτα προτείνουμε:

Για τα δωμάτια:
Αυτόνομο σύστημα HRC DC Inverter

Για κεντρικούς & κοινόχρηστους χώρους:
Σύστημα RINNOVA 2.0

Τα πλεονεκτήματα των προτεινόμενων συστημάτων είναι:

  1. Ανανέωση του αέρα με φρέσκο και καθαρό αέρα ο οποίος πρώτα φιλτράρεται και έπειτα διαχέεται στον χώρο
  2. Διατήρηση της εσωτερικής θερμοκρασίας στο επίπεδο που βρίσκεται, χωρίς καμία απώλεια, λόγω της θερμοδυναμικής ανάκτησης θερμότητας (ακόμη και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -5οC)
  3. Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (DC Inverter συμπιεστής και ανεμιστήρες)
  4. Τοποθετούνται στο δάπεδο ή στην οροφή
  5. Γρήγορη και χαμηλού κόστους εγκατάσταση χωρίς την ανάγκη αεραγωγών, σωλήνων ή άλλων παρεμβάσεων
  6. Άμεση διαθεσιμότητα

Περισσότερα για τα Συστήματα Μηχανικού Αερισμού

Για περισσότερες πληροφορίες ή επίσκεψη μηχανικού στον χώρο σας, καλέστε μας στο 210.2599660 & 630.